Dosare de prosumator

Acasa E Dosare de prosumator
Echipa noastră este formată din ingineri certificați și autorizați în domeniul energetic, electricieni și instalatori experimentați care se vor ocupa de tot procesul de proiectare, montare și punere în funcțiune a sistemului tău, că să beneficiezi de un produs optim și funcțional.

Rata de aprobare de 100% a dosarului de PROSUMATOR

Întocmire și depunere dosar de prosumator

Dacă optezi pentru montarea sistemului fotovoltaic de către firma noastră, după acceptarea ofertei, semnarea contractului, proiectare, montaj și punerea în funcțiune a sistemului fotovoltaic, vom întocmi și depune dosarul de prosumator, acest serviciu fiind inclus în prețul intial al sistemului.

Dacă dorești doar întocmirea dosarul de prosumator, îl vom procesa și depune la operatorul de distribuție zonal, urmând că după procesarea și înregistrarea acestuia, să primești Certificatul de Racordare Prosumator (CFR).

Vrei o ofertă?

Trimite-ne un mesaj

Alege să lucrezi cu o echipă de specialiști profesionistă și pasionată de domeniul instalațiilor electrice.

Serviciu dorit

Ce spun clienții
despre noi

Nicolae Moise

 (25)

Recomand cu toata increderea!
Sunt o echipa tanara de profesionisti, lucreaza repede si bine! Sunt pregatiti tehnic si folosesc metode de instalare sigure. Au grija de proprietate si sunt foarte exigenti la „ordine si disciplina”

Silviu Cârligeanu

 (25)

O echipa de profesionisti pasionata de sisteme fotovoltaice si orice tip de instalatii electrice. Fara niciun dubiu, ii recomand cu toata increderea!