Instalații electrice

Acasa E Instalații electrice
Echipa noastră este formată din ingineri certificați și autorizați în domeniul energetic, electricieni și instalatori experimentați care se vor ocupa de tot procesul de proiectare, montare și punere în funcțiune a sistemului tău, că să beneficiezi de un produs optim și funcțional.

Instalații electrice interioare și exterioare

Pasul 1:

Analizăm și propunem

În primă fază echipa noastră va face o vizită la fața locului pentru a constata și analiza opțiunile cele mai potrivite îndeplinirii nevoilor clientului.

Apoi vom calcula și propune proiectul optim pentru buna funcționare a instalației electrice, astfel încât să poată susține necesarul de energie electrică al echipamentelor utilizate, respectând totodată normele în vigoare.

Pasul 2:

Ofertăm

După prima etapă, colegii noștri vor identifica cele mai avantajoase oferte pentru produsele necesare sistemului tău.

Ulterior, îți vom trimite prin email sau WhatApp, în max. 24 de ore, oferta financiară completă care cuprinde atât costul produselor, cât și cel al lucrării.

Pasul 3:

Efectuăm lucrarea

După acceptarea ofertei și semnarea contractului, vom demara procedura de proiectare, execuție și punere în funcțiune a instalației electrice.

Reamintim că firma noastră este autorizată ANRE, având atestat tip B cu numărul 18908.

Vrei o ofertă?

Trimite-ne un mesaj

Alege să lucrezi cu o echipă de specialiști profesionistă și pasionată de domeniul instalațiilor electrice.

Serviciu dorit

Ce spun clienții
despre noi

Nicolae Moise

 (25)

Recomand cu toata increderea!
Sunt o echipa tanara de profesionisti, lucreaza repede si bine! Sunt pregatiti tehnic si folosesc metode de instalare sigure. Au grija de proprietate si sunt foarte exigenti la „ordine si disciplina”

Silviu Cârligeanu

 (25)

O echipa de profesionisti pasionata de sisteme fotovoltaice si orice tip de instalatii electrice. Fara niciun dubiu, ii recomand cu toata increderea!