Mentenanță

Acasa E Mentenanță
Echipa noastră este formată din ingineri certificați și autorizați în domeniul energetic, electricieni și instalatori experimentați care se vor ocupa de tot procesul de proiectare, montare și punere în funcțiune a sistemului tău, că să beneficiezi de un produs optim și funcțional.

Menține rata maximă de eficiență a sistemului tău fotovoltaic

De ce este necesară mentenanța?

Pentru a păstra un grad de eficiență cât mai mare și pentru a preîntâmpina orice potențiale erori tehnice ale sistemului fotovoltaic este necesară efectuarea mentenanței de cel puțin 2 ori pe an.

Firma noastră oferă servicii de mentenanță și service pentru ca tu să ai un sistem funcțional și eficient, cu un randament ridicat, pentru o perioadă cât mai îndelungată de timp.

Dacă optezi pentru montarea sistemului fotovoltaic de către firma noastră, pe lângă faptul că în primul an de funcționare mentenanța vă fi GRATUITĂ, vom monitoriza de la distanță, în timp real, starea de funcționare a sistemelor.

Vrei o ofertă?

Trimite-ne un mesaj

Alege să lucrezi cu o echipă de specialiști profesionistă și pasionată de domeniul instalațiilor electrice.

Serviciu dorit

Ce spun clienții
despre noi

Nicolae Moise

 (25)

Recomand cu toata increderea!
Sunt o echipa tanara de profesionisti, lucreaza repede si bine! Sunt pregatiti tehnic si folosesc metode de instalare sigure. Au grija de proprietate si sunt foarte exigenti la „ordine si disciplina”

Silviu Cârligeanu

 (25)

O echipa de profesionisti pasionata de sisteme fotovoltaice si orice tip de instalatii electrice. Fara niciun dubiu, ii recomand cu toata increderea!