Sisteme fotovoltaice

Acasa E Sisteme fotovoltaice
Echipa noastră este formată din ingineri certificați și autorizați în domeniul energetic, electricieni și instalatori experimentați care se vor ocupa de tot procesul de proiectare, montare și punere în funcțiune a sistemului tău, că să beneficiezi de un produs optim și funcțional.

De la CONSUMATOR la PROSUMATOR în 3 pași

Pasul 1:

Analizăm și propunem

În primă fază echipa noastră va face o vizită la fața locului pentru a verifica capacitatea de absorbție a energiei electrice în rețea.

Apoi vom calcula și propune, în funcție de consumul din ultimele 12 luni, de cerințele tale și de consumul estimat în viitor, sistemul și puterea (KW) necesare.

În situația în care cunoști deja puterea maximă de absorbție și ne poți pune la dispoziție detaliile de montaj (proiectul acoperișului sau al altor construcții pe care dorești amplasarea sistemului), îți vom putea trimite oferta direct pe email.

Pasul 2:

Ofertăm

După prima etapă, colegii noștri vor identifica cele mai avantajoase oferte pentru produsele necesare sistemului tău.

Ulterior, îți vom trimite prin email sau WhatApp, în max. 24 de ore, oferta financiară completă care cuprinde atât costul materialelor, cât și cel al manoperei de montaj.

Pasul 3:

Instalăm și depunem dosarul de prosumator

După acceptarea ofertei și semnarea contractului, vom demara procedura de proiectare, montaj și punere în funcțiune a sistemului fotovoltaic.

Apoi, vom întocmi dosarul de prosumator și îl vom depune la operatorul de distribuție zonal, urmând ca după procesarea și înregistrarea acestuia, să primești Avizul Tehnic de Racordare (ATR).

Vrei o ofertă?

Trimite-ne un mesaj

Alege să lucrezi cu o echipă de specialiști profesionistă și pasionată de domeniul instalațiilor electrice.

Serviciu dorit

Ce spun clienții
despre noi

Nicolae Moise

 (25)

Recomand cu toata increderea!
Sunt o echipa tanara de profesionisti, lucreaza repede si bine! Sunt pregatiti tehnic si folosesc metode de instalare sigure. Au grija de proprietate si sunt foarte exigenti la „ordine si disciplina”

Silviu Cârligeanu

 (25)

O echipa de profesionisti pasionata de sisteme fotovoltaice si orice tip de instalatii electrice. Fara niciun dubiu, ii recomand cu toata increderea!