Servicii

Acasa E Servicii

Cu ce ne ocupăm

Cu o experiență de peste 12 ani în domeniu dobândită în Franța, suntem specializați în instalarea sistemelor fotovoltaice, a panourilor solare și în crearea instalațiilor electrice de joasă tensiune.

Montare sisteme cu panouri fotovoltaice

Proiectăm și montăm sisteme cu panouri fotovoltaice de producere a energiei electrice regenerabilă. După punerea în funcțiune a sistemului, depunem pentru tine dosarul de prosumator la distribuitorul zonal.

Află mai multe ->

Instalații electrice

Calculăm, proiectăm și creăm instalația electrică optimă, astfel încât să poată susține necesarul de energie electrică pentru echipamentele utilizate, respectând totodată normele în vigoare.

Află mai multe ->

Dosare de prosumator

Întocmim și depunem pentru tine documentația necesară la distribuitorul zonal. Societatea noastră are o rată de aprobare de 100% a dosarelor de prosumator.

Află mai multe ->

Verificări PRAM

Această verificare periodică este necesară pentru siguranța personalului care exploatează sau utilizează echipamente și aparaturi electrice. Verificarea PRAM reprezintă verificările și inspecțiile periodice ale prizelor de pământ și ale împământărilor.

Află mai multe ->

Mentenanță

Pentru a păstra un grad de eficiență cât mai mare și pentru a preîntâmpina orice potențiale erori tehnice ale sistemului fotovoltaic este necesară efectuarea mentenanței de cel puțin 2 ori pe an.

Află mai multe ->

Contactează-ne

Alege să lucrezi cu o echipă de specialiști profesionistă și pasionată de domeniul instalațiilor electrice.